Angstforeningen
Peter Bangsvej 5B
2000 Frederiksberg
Danmark
Email:
Tlf.: 70 27 13 20
CVR/SE nr.: 26401739
Shop-ikoner: "Luna Blue" fra dryicons.com og "Finance" fra VisualPharm


Betalingsmuligheder i Angstforeningen
Nyeste nummer af AngstAvisen er klar
Vis din angst
 
Bøger

Godt nok


Godt nokSangerinde: Anna Bukh
Guitar: Mads La Cour
Tekst og musik: Louise Haahr

Louise Haahr fortæller om sangen:
Sangen ”Godt nok” skrev jeg sidste forår. Den blev skrevet, da min angst var på et højt niveau, og min næstsidste eksamen stod for døren. Jeg var konstant angst for angsten og angst for ikke at bestå min eksamen. Jeg tænkte meget over denne angst både i forhold til min eksamen, men i høj grad også i forhold til hele min livssituation og kom frem til, at jeg i virkeligheden altid har været og er bange for ikke at slå til og ikke at gøre det godt nok.

Jeg har i perioder lidt af panikangst, men aldrig rigtig vidst, hvad det var. På mit tredje studieår overmandede angsten mig så meget, at jeg måtte søge orlov og arbejde i stedet for at studere. Min angst bestod i at være bange for at køre i bus og andre former for transport, hvilket gjorde mig meget isoleret fra de ting, jeg gerne ville. Jeg vendte tilbage til studiet et år efter, men havde stadig meget angst, hvilket betød, at jeg måtte transporteres til og fra skole. Dette forløb var meget hektisk og krævende.

Heldigvis kender jeg en helt, Thomas. Thomas, min bedste ven og forhenværende kæreste, har derfor været det bærende i tilblivelsen af denne sang. Thomas har været min redning og støtte. Han sørgede for, at jeg kom til timerne på studiet, og at jeg tog mine eksamener. Han har ventet på mig i timevis, mens jeg har været til undervisning og andet. Thomas har altid troet på mig, selvom det også har været krævende for ham. Min familie har også været støttende. Jeg skylder dem alle en stor tak. Jeg blev færdiguddannet i august med hjælp fra Thomas. Efter min færdiggørelse af studiet, tog jeg min angst alvorligt. Jeg startede i angstbehandling og kan nu kalde mig næsten ”rask”. Jeg gik til lægen og fik en henvisning til Stolpegaard, som arbejder med kognitiv behandling.

Det tog mange år at komme i gang med at arbejde med angsten, og jeg har givet afkald på mange ting. I dag er jeg 26 år og har fået min bevægelighed, min glæde og livet igen. Derfor kan jeg kun være taknemmelig over at have fået hjælp af Stolpegaard, min familie og særligt Thomas. Det er svært at gengælde og finde ord, der kan beskrive den taknemmelighed, jeg har for ham. Thomas er en sand helt.

Jeg håber, at der er nogle angstramte og pårørende, som kan få glæde af sangen, og at den kan give troen på, at det man gør, er godt nok ;-)

   DKK 43      

Tilbage

Bliv medlem af Angstforeningen
Støt vores indsats og nyd godt af medlemsfordelene.

Medlemskab koster 250 kr. pr. år.

Læs mere Læs mere
Angstforeningens forum
Panic App
App til panikangste
Fås i Google Play og iTunes
Copyright © 2010 | Angstforeningen | Peter Bangsvej 5B | 2000 Frederiksberg | tlf. 70 27 13 20 | CVR/SE nr.: 26401739