Det er ikke et krav, at du skal være medlem af Angstforeningen for at stå på venteliste, men som medlem bliver du placeret på venteliste før ikke-medlemmer.

Sådan ændrer du din status fra ikke-medlem til medlem:
Ved indmeldelse via netbutikken:
Sæt X i boksen ”Jeg står på venteliste til selvhjælpsgruppe”

I øvrige tilfælde:
Du bedes ringe til 70 27 13 20 eller maile til info snabel a angstforeningen-gruppe punktum dk, så snart du i forbindelse med indmeldelse har modtaget dit medlemsnummer i velkomstbrevet.

Som medlem støtter du Angstforeningens arbejde. Til gengæld får du glæde af medlemsbladet AngstAvisen, som udkommer fire gange om året med personlige historier, artikler om angst og behandling, boganmeldelser m.m. Du får også gratis adgang til de fleste af vores foredrag, lige som vi kan tilbyde medlemsrabat på visse bøger, cd’er, online selvhjælps- eller behandlingsprogrammer m.v.