Frivillige foredragsholderere og casepersoner

Tak fordi du vil bidrage med dine erfaringer eller din faglige viden og inspirere mennesker med angst og deres pårørende!

Husk, at du altid selv skal sige aktivt ja til en specifik opgave.

Nogle få foredrag afholdes i Angstforeningens regi. Andre foredrag bestilles fx af skoler, institutioner, arbejdspladser el.lign. I sidstnævnte tilfælde opkræver Angstforeningen et administrationsgebyr. Foredragsholderen får dækket sine transportudgifter og får som regel en lille erkendtlighed i form af fx vin, blomster eller chokolade.

Samtykke

Jeg giver mit samtykke til, at oplysningerne i dette skema må registreres i foreningens interne oversigt over casepersoner.
Oplysningerne vil kun blive brugt til de formål, der er angivet i skemaet.
Uden dit samtykke kan vi ikke gøre brug af dit tilbud om at fungere som caseperson og/eller foredragsholder, og du vil derfor ikke kunne fortsætte til det specialiserede skema.

Jeg kan bidrage med:

B E M Æ R K!
Angstforeningen har desværre hverken professionelle programmører eller et team af testere til rådighed, som kan afprøve alle mulige og umulige ting, før vi går "live". Spørgeskemaerne er forholdsvis komplicerede, hvilket stiller en række krav til det bagvedliggende script. Du kan kort sagt komme ud for programmeringsmæssige fejl! Vi håber dog inderligt, at du vil hjælpe os med at udbedre dem ved at sende en email til Liza på adressen liza snabel a angstforeningen punktum dk. Kopier meget gerne evt. fejlmeddelelser ind i emailen og/eller beskriv, hvad der skete. Når problemet er rettet, vil Liza skrive tilbage til dig i håb om, at du vil udfylde det eller de skemaer, som er relevante for dig, igen.

På forhånd mange tak
Liza