Hjæælp! Sertallin erfaringer.

Generaliseret angst er en konstant indre uro og bekymringer i det daglige.
Besvar
Yazz
Indlæg: 1
Tilmeldt: 10 okt 2018 07:47

Hjæælp! Sertallin erfaringer.

Indlæg af Yazz » 10 okt 2018 07:51

Hej alle.
Jeg er ny herinde og faktisk temmelig bange.
Jeg har i 15 år fået Cipramil 60 mg. mod angst. De har virket super godt og jeg har levet et fuldstændig “normalt” liv. For et halvt pr siden trappede jeg, i samråd med min læge, ud af Cipramilen. Da jeg var ude af medicinen blev jeg ramt af angst igen. Virkelig voldsomt. Jeg kontaktede min læge og jeg blev på ca. 3 uger tappet op til 60 mg. Cipramil igen. Jeg var på dem i 4 uger og følte ikke at de hjalp nok og bad om at skifte medicin. Min læge udskrev Sertallin til mig om bad mig stoppe Cipramilen, tage en aften uden medicin og herefter 50 mg. Sertalin i 2 dage og så op på 100 mg. Sertalin og 5 dage efter op på 150 mg.
Jeg fik det SÅ skidt og min kæreste kørte mig på psykiatrisk skadestue. Her fik jeg udskrevet Cipramil igen (30 mg.) jeg skal tage sammen med Sertallinen. Jeg fik fortalt at der ville gå 4-8 uger inden medicinen ville virke. Jeg er på dag 23 og har nogle gode dage men også nogle rigtige dumme dage.
Spørgsmål: Er det normalt at der er gode og dårlige dage og er der nogen der har erfaringer med hvornår medicinen for alvor begynder at virke?

Lp12ad
Indlæg: 2
Tilmeldt: 12 okt 2018 13:06

Re: Hjæælp! Sertallin erfaringer.

Indlæg af Lp12ad » 12 okt 2018 13:18

Hej. Jeg er på Sertralin 100 mg mod social og generaliseret angst samt deraf depression. Jeg har også været oppe på 150 mg. Det har jeg været på i et halvt år, uden effekt, så er ved at trappe ud af det igen. Jeg har også været indlagt på psyk. Den maksimale effekt siger man er 4-6 uger om at indtræde, men mange gange kan der gå flere måneder. Jeg selv har ingen bivirkninger haft overhovedet, men har snakket med folk, der har haft bivirkninger som fx ekstrem dårlig mave og en enkelt, der blev psykotisk og så aber overalt med fråde ud af munden, så han måtte direkte ind på den lukkede. Så alt i alt tror jeg, det er meget individuelt, både hvor godt det virker, hvornår maks-effekt indtræder samt hvor slemme bivirkninger der opstår.

Vh.

Besvar