min datter på 4 er angst

Savner du at dele dine tanker og erfaringer med andre forældre til angste børn, kan du skrive her.
Besvar
mv26
Indlæg: 91
Tilmeldt: 21 okt 2009 15:08
Geografisk sted: 7200 Griindsted

min datter på 4 er angst

Indlæg af mv26 » 12 nov 2009 14:10

de ringede fra børnehaven i dag, de kan ikke få min datter til at gå på toilettet, da hun er bange for at få skidt på sine fingre. hun er meget ked af at skulle i børnehave for tiden. jeg kan ikke rigtig finde ind til grunden. men av hvor gjorde det ondt da de ringede i dag. jeg skal ned og hente hende om lidt... herhjemme har der været lidt problemer omkring det at gå på toilettt. men jeg har valgt at være bestemt, og forlangt hun skulle, og efter et par dage er det ikke et problem mere. jeg ved ikke hvad jeg skal gøre eller sige.

Malou
Indlæg: 85
Tilmeldt: 14 jan 2009 14:40
Geografisk sted: midtjylland

...

Indlæg af Malou » 12 nov 2009 15:05

...Kan godt forstå din frustration!!! Nu kender jeg ikke omstændighederne udover det du lige beskriver, men det jeg tænkte da jeg læste det var, at få en proffesionel med på råd, så du ved der er gjort alt hvad der kan gøres.... ved slet ikke om det er nødvendigt endnu eller det går i sig selv... :)

... Ved at jeg selv ville ønske der var blevet gjort noget da jeg var barn :)
Alt hvad du fuldstændig accepterer, vil føre dig til fred.... Lad livet være i fred!

mv26
Indlæg: 91
Tilmeldt: 21 okt 2009 15:08
Geografisk sted: 7200 Griindsted

Indlæg af mv26 » 12 nov 2009 20:52

hej... ja men jeg bliver så nervøs, hvis de finder ud af jeg har angst. Bor i en lille by, hvor en fjer hurtigt bliver til et hønseri! hun er bare så ked af att være i den børnehave:( og min egen angst er oppe og køre, tænk hvis de tager vores piger, ved godt de ikke gør det, men agh det er svært at skrive, når folk ikke kender en... lever et helt normalt liv, med mand, ny hus, arbejde, hund og bil. og BANG så bliver man ramt af angst, og det er åbenbart gået ud over min datter. Det er svært at give mig råd da man jo ikke kender hinanden. men øv hvor har jeg bare lyst til at skrige, og hive mit hår af. som jeg sagde til min læge: jeg har sku ikke tid til at have angst! vil hellere bruge al min energi på mine børn.

de har haft et kursus med børnene i børnehaven om håndvask, og bakterier. hvor de fik udleveret et"kørekort" når de havde bestået håndvaske prøven. tror min datter har opfanget ordet farligt, som livsfarlig i forbindelse med bakterier efter toilet besøg. Da det kun er i børnehave hun dyrker sin angst i den grad.

alfa-omega
Indlæg: 40
Tilmeldt: 10 mar 2008 23:11

Indlæg af alfa-omega » 08 apr 2010 09:00

Barnet er liv
i den levende verden vi vil
på vores børn skal vi kendes
ved dem bliver vi til.
Senest rettet af alfa-omega 08 apr 2010 15:02, rettet i alt 1 gang.

trilletrold
Indlæg: 7
Tilmeldt: 21 dec 2010 16:47

Re: min datter på 4 er angst

Indlæg af trilletrold » 09 jan 2011 14:36

Jeg synes, du skal undersøge, hvordan toiletforholdene er på skolen. Min lille pige undlader ganske enkelt at gå på toilettet, fordi der er for beskidt efter andre børns toiletbesøg. Resultat: ondt i maven og forstoppelse. Snak med den ansvarlige og forlang på en pæn måde, at toiletforholdene bliver tjekket flere gange om dagen. Jeg kan da godt forstå, at børnene ikke har lyst til at sætte sig. Hvis det ikke er det, kunne hun også få nogen vådservietter med, som dufter godt. Vi har altid vådservietter på toilettet. Piger er tit mere delikate end drenge…

Besvar