Smerte i venstre side af brystet og ud i venstre arm.

Stress kender vi alle i større eller mindre grad.
Besvar
AndersMN88
Indlæg: 1
Tilmeldt: 28 jun 2011 16:09

Smerte i venstre side af brystet og ud i venstre arm.

Indlæg af AndersMN88 » 28 jun 2011 16:14

Hej!

Jeg er en ung mand på 23 år, 178 høj og 66 kg.
For omkring et års tid siden begyndte jeg at opleve smerter i venstre side af brystet. Jeg ignorede disse smerter, men med tiden er de blevet værre.
Det forholder sig sådan nu, at smerterne går op i skulderen og starten af halsen, ligeledes ud i min venstre arm. Jeg oplever også en sovende og stikkende fornemmelse i min venstre hånd og fingere og fod/ben.
Disse smerter kommer når jeg er fysisk aktiv eller når jeg er stresset psykisk. Det hjælper hvis jeg lægger mig ned og slapper af. Desuden hjælper det også at ligge på venstre side. Tit mærkes min puls meget hurtig og hård og jeg føler nogle gange at mit hjerte springer et slag over.

Jeg er naturligvis bekymret og var i starten af forløbet hos min egen læge. Han mente ikke at jeg fejlede noget efter at have tage mit blodtryk. Derudover er jeg blevet sendt til en neurolog, da min læge muligvis tror at det er noget med nerverne.

Jeg har tidligere gået hos en hjertespecialist og fået overvåget mit blodtryk, da der var mistanke om at det var forhøjt, men det er velogmærket inden jeg begyndte at få disse smerter.

Jeg har gået og ignoreret disse smerter og de er rigtig forstyrrende at have i hverdagen.

For nogle dage siden, fik jeg det om aften så slemt, at jeg tog til vagtlægen. Her fik jeg igen afvide, efter de havde taget mit blodtryk, at jeg ikke fejlede noget. Lægen mente at jeg var stresset og at jeg skulle løbe en tur.

Jeg nægter at tror, at det "bare" er stress da mine smerter er så kraftige som de er.

Hvad tror i at den kan være? Kan det virkelig være stress?

Håber i kan hjælpe...

sleepy+

Re: Smerte i venstre side af brystet og ud i venstre arm.

Indlæg af sleepy+ » 28 jun 2011 22:38

Hej Anders

Jeg kan selvfølgelig ikke sige det med sikkerhed, men jeg synes det lyder som symptomer på stress. Da jeg startede med at få de selvsamme symptomer ignorerede jeg det så vidt muligt. Skubbede det væk/tvang det væk når jeg var på arbejde. En dag måtte min krop have fået nok af at jeg ignorerede dens råb om hjælp, for der kom et kæmpe panikanfald. Det var forfærdeligt.
Har du mulighed for det, så prøv at stoppe op når det sker næste gang og se på hvad det er der er sket. Det kan være svært at få øje på, da det måske er noget der har bygget sig op over en periode. Men jo hurtigere du "behandler" dig selv, jo hurtigere stopper det igen, men det kræver noget mentalt arbejde.
Det psykiske har en enorm virkning på det fysiske og omvendt. Mine angstsymptomer er mest fysiske, selvom tankerne er i hovedet.

Håber du kan bruge det til noget.

Hilsen Maria

Niclas Pedersen
Indlæg: 1
Tilmeldt: 15 jul 2018 19:57

Re: Smerte i venstre side af brystet og ud i venstre arm.

Indlæg af Niclas Pedersen » 15 jul 2018 20:05

Hej Anders, det lyder godt nok ikke rart, jeg forstå dog godt, at de tager dit blodtryk, da det ofte kan give mange af de symptomer du beskriver. Dog kan det også være stress som du selv skriver men det kan også overordnet været et symptom på hjerteproblemer. Her bør de danske læger være noget bedre til at tage højde for ens familie historik, da det ofte er noget som går mange generationer tilbage. Hvis du vil læse mere om disse problemer vil jeg anbefale dig at læse denne artikel:

https://mave-problemer.dk/blodtrykket/

Besvar