Hovedpine

Panikangst er en stærk angst, som pludseligt opstår - gerne ledsaget af en følelse af at være ved at besvime eller dø.
Besvar
Camillasabi

Hovedpine

Indlæg af Camillasabi » 16 aug 2011 12:15

Hej med jer

Er der nogen der kender til at døje med hovedpine? Det er en hovedpine som jeg ikke synes er nødvendig at tage piller for men den er der alligevel og jeg har døjet med den i længere tid.
ejg gik til lægen da jeg troede at det måske var bihulebetændelse da jeg følte at jeg var i en klokke, men det var det ikke, mend erimod mener han at det kan komme fra min nakke, så han lavede nogle kiropraktiske øvelser på mig og knækkede min nakke 5 gange. Pyhaa. Det har da også hjulpet lidt, men ikke meget og jeg føler hele tiden jeg har trykken for ørene.. Det er som om at min angst for hjertet og hjertebanken er gået over og nu har jeg så fået denne ide om at mit hovede er sygt, at jeg måske har en aneurisme og at den springer snart. Åha jeg er ved at blive syg af at tænke på det hele tiden.
Det ikke fordi det gør ondt i mit hovede hele tiden, det kommer og går.. Især når jeg tænker på det.
Men jeg er så bange for det skal være en aneurisme som bare kan springe lige pludselig..
Jeg bliver også svimmel uden at være svimmel, det som om at øjnene lige smutter et øjeblik, men kommer tilbage igen.. Det ikke så jeg ikke kan gå eller stå. Det kommer fx når jeg er foran computeren i længere tid eller læser... Ad!

Nogen der kender til den følelse?

Tullemusen
Indlæg: 47
Tilmeldt: 05 aug 2011 18:07

Re: Hovedpine

Indlæg af Tullemusen » 16 aug 2011 20:05

Har selv haft det lidt på samme måde som dig. For ca. 5 uger siden, begyndte jeg pludselig at få en voldsom hovedpine der kom og gik med trykken for hovedet, som også blev udløst af noget kvalme uden opkast. Det kom og gik, men blev da stadigt skidt tilpas og også lidt nervøs. Tænkte meget på hvad det kunne være alt lige fra migræne eller i værste fald at det var en aneurisme eller en blodprop i hjernen eller hjerneblødning. Man tænker jo ofte det værste, når man har det skidt. Jeg tog så til lægen ugen efter og fik at vide at det måtte være spændinger i nakken og skuldre der var skyld i det. Hovedpinen er da også blevet bedre nu - slet ikke den sammen trykken mere. Den er også gået væk, men kommer engang imellem som sådan en slags spændingshovedpine. Hvis din læge har undersøgt dig og sagt at du ikke fejler det du frygter, så må du prøve at sige til dig selv at du ikke fejler noget. Jeg forstår også din bekymring og din angst - helt bestemt. Hvis hovedpinen og dine bekymringer fortsætter, må du jo tage til lægen igen. Udfra de symptomer du har, kan lægen sende dig videre til en Neurolog, så du kan få taget en CT-skanning af dit hoved. Hovedpine er en mystisk ting. Den kan dukke op hvis man har spændinger, spekulere for meget, er stresset eller psykisk presset. Håber din hovedpine og dine bekymringer bliver mindsket.

Camillasabi

Re: Hovedpine

Indlæg af Camillasabi » 16 aug 2011 21:35

Hej :)

Tak for dit svar.

Ja det er jo som regel sådan det er med den her panikangst at man tænker det værste først og oftest. JEg har også snakket med mine forældre idag som har kastet lidt lys over sagen og kom med nogle gode råd. Fx var jeg ved lægen første gang og han knækkede min nakke hvilket resulterede i en stærkere hovedpine efterfølgende men så begyndte det at hjælpe, få dage efter blev jeg mega forkølet og i de 2 uger jeg havde hovedpine inden da følte jeg at jeg var forkølet uden at være snottet m.m. så det kan jo have været opstarten som bare har været trukket ud pga jeg har været meget presset på jobbet. Så rejste jeg over og besøgte en veninde og der begyndte jeg at få trykken i tindingerne og over næsebenet og så opsøgte jeg en læge der som så mente at det er kronisk bihulebetændelse som jeg har og jeg fik nogle piller som skulle opløse de lukkede bihuler m.m og det fjernede de propper jeg havde i ørene og jeg føler mig langt mere klar i hovedet nu. Min hovedpine er ikke slem længere, men nu har jeg bare det ene punkt lidt over øret bag tindingen hvor der er en "skærende"/"prikkende" fornemmelse uden at det gør ondt, det lidt svært at forklare, men i hvert fald så blev jeg super nervøs igen. Men jeg kan mærke at det ind imellen kommer i den anden side også og jeghar fortsat lidt spændinger i nakke/skuldre så det må helt sikkert være derfra det stammer.
I hvert fald prøver jeg at gå til lægen igen og få ham til at løsne mig lidt op / knække mig igen og så skal jeg ned og have en massage, det hjalp også sidste gang.
Hvis bare man kunne tænke så logisk hele tiden, så ville det hele blive noget lettere :)

I hvert fald, tak for at du tog dig tid til at svare på mit indlæg.

Hav en god dag

Mille

Tullemusen
Indlæg: 47
Tilmeldt: 05 aug 2011 18:07

Re: Hovedpine

Indlæg af Tullemusen » 06 sep 2011 19:51

Hej Camilla

Går det bedre hos dig med din hovedpine?

/Tulle

Camillasabi

Re: Hovedpine

Indlæg af Camillasabi » 06 sep 2011 20:46

Hej Tulle

Ja tak, det går bedre, jeg døjer stadig med en del hovedpine, men det er ikke så koncentreret længere. Nu føles det mere som spændingshovedpine igen, du ved når jeg har siddet for længe foran computeren osv. tørre øjne er nok heller ikke lige det der hjælper mest mod hovedpine.
Jeg kommer hjem til DK igen slut oktober, så skal jeg lige forbi en øjenlæg, det kan være et par skærm-biller (eller hvad sådan nogle hedder) kan hjælpe på det.

Tak for din omtanke, jeg håber også du har det godt??

(Man kan sige det positive ved dette hovedpine-forløb er at jeg har fået tankerne væk fra at ideen om at jeg er hjertesyg) Åh den forunderlige angst :)

Tullemusen
Indlæg: 47
Tilmeldt: 05 aug 2011 18:07

Re: Hovedpine

Indlæg af Tullemusen » 08 sep 2011 21:23

Godt at det går bedre :)

Ja her går det sådan lidt op og ned (Har lavet et indlæg med min historie, samt mine lægebesøg m.m. I den sidste tid, som du kan læse mere om hvis det er), men kort fortalt, så er jeg nu blevet henvist til en psykolog. Ved ikke hvornår jeg skal starte til det endnu, men tror det bliver godt for mig at komme i behandling for min angst/stress hos en der specialisere sig på dette område. Jeg har dog været igennem nogle undersøgelser hos min læge: lyttet på lunger/hjerte, fået målt blodtryk, fået taget en enkelt blodprøve (blodsukker, blodprocent og infektionstal) og en røngten af mine lunger. Selvom jeg godt ved at symptomerne højst sandsynlig skyldes stress/angst, så har jeg forlangt af min læge at få taget nogle flere prøver - en EKG og nogle flere blodprøver. Jeg vil bare gerne være sikker på at symptomerne jeg har (Brystsmerter og Åndenød) ikke skyldes noget fysisk.

Ja angsten er en underlig størrelse. I onsdags slog jeg ved et uheld den ene side af hovedet ind i vores mikrobølgeovn der hænger på væggen (Ja jeg er en klovn). Jeg fik en bule, men troede jo straks det værste at nu ville jeg få en blodansamling i hovedet eller lign. udover at jeg har haft en smule hovedpine og at det naturligvis har været lidt ømt, har jeg jo ikke haft de andre symptomer som peger på en blodansamling, så tænker at der ikke er sket noget - også når der er gået over 48 timer, siden det skete, hvor det er de første 24 timer der er mest kritisk. Nå, men mit fokus på mit hoved, fik mig helt til at glemme brystsmerterne og åndenøden.

Så ja angsten er en underlig størrelse...

Massay
Indlæg: 1
Tilmeldt: 21 jul 2016 09:22
Geografisk sted: Aarhus
Kontakt:

Re: Hovedpine

Indlæg af Massay » 21 jul 2016 09:39

Hejsa,

Jeg er glad for at høre at massage kan afhjælpe nogle af jeres hovedpiner. Hvis I nogensinde får brug for en massør igen, skal I være mere end velkommen til at bruge https://massay.dk

Massay er en moderne form for søgemaskine som gør det let og hurtigt at finde den rette massagebehandling i dit nærområde. På siden kan man finde flere behandlinger mod netop hovedpine og spændinger :)


Mvh.
Tobias
Massay - Massage, bare nemt https://massay.dk

Besvar