Problemer med at sove

Generaliseret angst er en konstant indre uro og bekymringer i det daglige.
Besvar
LauraJensen24
Indlæg: 1
Tilmeldt: 18 jun 2018 13:50

Problemer med at sove

Indlæg af LauraJensen24 » 18 jun 2018 13:53

Hej alle.
Jeg kæmper med angst, og jeg sover rigtig dårligt. Ofte tager det mig lang tid at falde i søvn, og udover det, så vågner jeg næsten hver nat (nogle gange flere gange den samme nat) med et sæt, og så kan jeg slet ikke sove igen bagefter. Det er rigtig ubehageligt at vågne på den måde, da jeg får et chok, og er helt badet i sved, og bare kan mærke min angst.
Nu har jeg fundet en side, som sælger bambussengetøj. Jeg har læst, at det skal være godt imod, når man har hedeture, og tænker det også kan være godt, når man har tendens til at vågne badet i sved? Jeg vil bare høre, om nogle af jer har prøvet det, eller om I har andre gode ideer? Jeg har fundet det på den her side, som faktisk også har mange andre produkter, som skal være en hjælp i hverdagen https://faktiskpraktisk.dk/sikker-betaling

MartinHar
Indlæg: 1
Tilmeldt: 07 maj 2019 09:11
Kontakt:

Re: Problemer med at sove

Indlæg af MartinHar » 07 maj 2019 09:20

Hej Laura

Jeg kæmper selv med søvnproblemer, og kan ofte ligge i 3-4 timer og stirre i mørket langt fra overhovedet at lukke øjnene. Det giver bagslag dagen efter! Jeg går meget op i alternative muligheder, og jeg snakkede for en måned siden med min læge om CBD olie (som er lovligt, da det ikke indeholder THC). Han syntes, at jeg skulle give det et forsøg. Det har ikke hjulpet fuldstændigt på mine problemer med søvnen, men jeg oplever helt klart en forbedring i at slappe mere af både i krop og sind. Jeg kombinerer olien med meditative lytteøvelser, når jeg ligger i sengen, og det er som om, at det er en god kombination :)

Jeg faldt forleden, i min søgen, over en god oversigt over forskellige muligheder med cannabisolier på en side. Jeg har prøvet den øverste olie fra EDOA. Den har i hvert fald også en god smag :)

Blot lidt tanker fra mig.

EsbenAndersen
Indlæg: 46
Tilmeldt: 09 maj 2019 20:31

Re: Problemer med at sove

Indlæg af EsbenAndersen » 06 jun 2019 21:25

MartinHar

Har du ikke fået noget proffesionelt hjælp?

Besvar