Side 1 af 1

Er det angsten, der forårsager mine symptomer?

: 03 jan 2018 19:07
af bosnian123
80+ forskellige symptomer det seneste års tid. Er det virkelig angst?
Det kom som et lyn fra himlen, mens jeg var ude at shoppe en dag i december sidste år. En oppustet mave og svimmel blev jeg efterladt med.
Efterfølgende har jeg været i gennem en helvedes masse andre symptomer - hjertebanken, jag i hovedet, kvalme, snurrende fornemmelser, prikkende fornemmelser, rystelser, tryk i brystet, hovedpine, træthed, "strejf" over alt i kroppen. Mine fornemmelser er altid bevægende. Det er hver dag. Konstant. Hvert minut og hvert sekund. Jeg har det seneste år ikke haft én dag, hvor jeg ikke har haft det dårligt - dog er nogle dage en smule bedre end andre. Det mærkelige ved dette er, at min mave bliver oppustet, hvorefter mine symptomer kommer. De dage hvor min mave ikke er særligt oppustet, er symptomerne ikke slemme. Når jeg er i oprejst stilling eller er fysisk aktiv (går eller bevæger mig bare lidt), så bliver det hele meget værre. Er det virkelig angst?

Re: Er det angsten, der forårsager mine symptomer?

: 17 apr 2018 09:19
af annaz
Hej Bosnian

Har det nøjagtigt som dig... Har du fået nogle andre svar????

Re: Er det angsten, der forårsager mine symptomer?

: 18 apr 2018 01:14
af bosnian123
Oplever du også dét med den oppustede mave? Du må meget gerne uddybe, hvordan du oplever det, så jeg bedre kan forklare mig selv :)

Re: Er det angsten, der forårsager mine symptomer?

: 02 maj 2018 20:15
af Lis07
Jeg har også rigtig mange af de symptomer, du beskriver! Jeg har også været på jagt efter, om det kan være fysiske symptomer på angst. For jeg føler mig faktisk ikke specielt angst, når jeg har det sådan, det er mere sådan en angstfølelse i kroppen. Jeg vil rigtig gerne høre mere om, hvordan I oplever det, så pb gerne :)

Re: Er det angsten, der forårsager mine symptomer?

: 02 maj 2018 20:39
af bosnian123
Lis07 skrev:Jeg har også rigtig mange af de symptomer, du beskriver! Jeg har også været på jagt efter, om det kan være fysiske symptomer på angst. For jeg føler mig faktisk ikke specielt angst, når jeg har det sådan, det er mere sådan en angstfølelse i kroppen. Jeg vil rigtig gerne høre mere om, hvordan I oplever det, så pb gerne :)

Vil du lige selv sende en PB? Den vil ikke gå igennem, når jeg forsøger