Mine følelser

Generaliseret angst er en konstant indre uro og bekymringer i det daglige.
Besvar
Minmax
Indlæg: 1
Tilmeldt: 21 nov 2016 22:55

Mine følelser

Indlæg af Minmax » 21 nov 2016 23:11

Har virkelig svært ved at finde ud af mine følelser fortiden.
Jeg kan ikke finde ud af hvad jeg reagere på. Hvorfor mon angst kommer. Det kan jeg somregl. Er jeg bange for at være alene? Vil jeg ikke have hund fordi jeg føler jeg svigter ham jeg sagde farvel til? Er der bare et impuls køb eller.....
Men efter min hund blev aflivet i torsdags 12 år gammel. Er jeg usikker på om det er angsten der gør jeg føler jeg må have en ny hund for ikke at føle mig ensom eller hvad.
Puha det er vist lidt indviklet og svært at beskrive. Er bare i tvivl om det er angsten der taler eller mine følelser.
det at være i sorg hjælper bestemt ikke. Jeg ryster og føler uro og tankerne flyver rundt... hvad er det rigtige?
Går jeg for hurtigt. Ved at finde en ny hund? Har dårlig samvittighed over for min gamle hund. Som betød så meget for mig. Har været der siden før angsten kom. Været der på de sorte dage og de lyse. Jeg føler mig alene. Selvom jeg er gift med en skøn mand. Har min hund bare betydet noget helt specielt fordi den bare var til stede og passede på mig.

Er så meget i tvivl og tankerne kører rundt og jeg kan ikke sove. Det er længe siden jeg har mærket angsten som nu. Kan ikke skelne om jeg tænker fornuftigt eller handler på baggrund af min angst.
Jeg vil have en hund fordi jeg virkelig mangler en trofast følgesvend ikke fordi min angst spiller mig et pus. Det er jo et levende væsen og kan slet ikke mærke efter i min mave fordi angsten er der

Besvar