Stress genererer min angst

Generaliseret angst er en konstant indre uro og bekymringer i det daglige.
Besvar
LisaT
Indlæg: 1
Tilmeldt: 22 nov 2015 17:05

Stress genererer min angst

Indlæg af LisaT » 22 nov 2015 17:17

Jeg skriver her, fordi jeg ikke har andre er gribe ud efter.
Jeg har selvfølgelig min familie, men jeg vil ikke gøre dem bekymrede. De har deres eget at kæmpe med.
Jeg begyndte til psykolog for knap et år siden. Jeg gennemgik noget kognitiv terapi indtil for et par måneder siden. Jeg følte, at det hjalp mig og at jeg nærmest kunne flyve derfra til at starte med. Men efterhånden som tiden gik var jeg bare ked af det og forvirret når jeg kom hjem fra en samtale. Jeg valgte derfor at stoppe. Det gik fint da jeg havde sommerferie, men nu er jeg startet med studierne igen. Ligeså snart jeg begyndte på skolen begyndte jeg at mærke angsten dagligt.
Jeg studerer på universitetet, og er pt. i gang med at skrive den afsluttende bacheloropgave. Jeg har ca. 3 uger tilbage før den skal afleveres. Men det er ikke en motivation i sig selv for mig - ligeså snart jeg føler pres, så trækker jeg mig. Sidst jeg var eksamensstresset fik jeg et angstanfald, og jeg er meget bange for at det skal ske igen. Man kan sige, at jeg er angst for angsten. Jeg oplever den dagligt, men har ikke direkte anfald. Jeg har nemt til tårer, overtænker mange ting - jeg er bange for at folk omkring mig skal dø, jeg er bange for at min kæreste synes jeg er et skvat osv. Så derfor prøver jeg at holde alt inde - og det ender i en eksplosion af vrede og tårer. Jeg græder over at et rundstykke bliver for sprødt, eller at mit cykelsæde er vådt.
Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre, for at få gang i en sund og givende arbejdsproces ift. min opgave. Jeg skubber den konstant væk, og lige pludselig er tiden gået, og jeg kommer til at være sur på mig selv over, at jeg ikke fik begyndt noget før.
Min angst kommer frem ligeså snart jeg bliver det mindste stresset. Er der nogen, der har nogle gode råd?

Besvar