Mild angst?!!

Generaliseret angst er en konstant indre uro og bekymringer i det daglige.
Besvar
BenJ
Indlæg: 1
Tilmeldt: 03 feb 2011 15:16

Mild angst?!!

Indlæg af BenJ » 03 feb 2011 15:18

Hej

Jeg er 21 år, snart færdig med min uddannelse og panikker maks. over at jeg snart skal ud og finde job. Jeg er træt, som et gammelt æsel, når jeg går i seng, men ligger alligevel i flere timer og kan ikke falde i søvn. Jeg ved ikke, hvor jeg står i mit liv om 5 måneder. Det bekymrer mig!

Har brug for at tale med en god coach eller lign., men hvor kan jeg finde en. Bor i et område, hvor sådanne ikke er lette at finde. Det kunne også være fedt, hvis jeg kunne finde en at snakke med online. ?!?!!

Har bare brug for, at få styr på mine planer. Er sikker på at det kan hjælpe mig med, at bekymre mig mindre og sove bedre..

Håber at i kan hjælpe?? Kender i nogle gode coaches, der tilbyder online konsultationer??

Brugeravatar
Liza admin
Indlæg: 49
Tilmeldt: 08 maj 2010 23:55
Geografisk sted: København
Kontakt:

Re: Mild angst?!!

Indlæg af Liza admin » 05 feb 2011 18:46

Hej BenJ.
Hvis du er i gang med en lang eller mellemlang videregående uddannelse, så vil jeg da anbefale dig at søge hjælp hos Studenterrådgivningen - http://www.studraadgiv.dk/ ellers er der vel studievejledere tilknyttet dit uddannelsessted, hvor du måske også kan få hjælp og rådgivning eller hvor de kan informere dig om, hvor du kan få det.

Her på forummet er der også en, der har foreslået Mentaline på http://da.mentaline.com/.

Jeg kender intet til det, så det er helt på eget ansvar, men jeg nævner det, fordi det er det tilbud, der måske bedst svarer til det, du efterlyser - nemlig online psykoterapi og coaching.
Mange venlige hilsner
Liza

Besvar