Hjælp til at fjerne fokus fra angst

Er du pårørende til en person med angst, og savner du andre pårørende at dele dine tanker og erfaringer med, kan du skrive her.

Besvar
Sarah Sofie Andersen
Indlæg: 3
Tilmeldt: 26 jun 2018 15:50

Hjælp til at fjerne fokus fra angst

Indlæg af Sarah Sofie Andersen » 26 jun 2018 15:53

Hej alle herinde
Mit navn er XX og jeg har en datter der har mange problemer med angst. Jeg er ny her på forummet. Det er især kommet over de sidste år, hvor hun er startet i Gymnasiet som har givet hende ekstra udfordringer.
Jeg vil som gøre alt for at hjælpe min datter til at få en bedre hverdag. Hendes læge har rådet os til at finde aktiviteter der kan hjælpe hende med at fjerne fokus fra angsten, så det skal være aktiviteter som hun godt kan lide og hvor hun føler sig tryg.
Hun kan godt lide at være kreativ og jeg har derfor hjulpet hende i gang med at lave sine egne smykker. Jeg tager hende med ud til forskellige smykkebutikker, hvor hun kan samle inspiration til at lave hendes egne smykker og samtidig få repareret nogle smykker, som hun ikke selv kan lave. Vi sender dem ind her: https://www.plaza.dk/vaerksted_reparation
Men hvad kan jeg ellers gøre for at hjælpe hende med at fjerne fokus fra angsten? Og har I ellers gode råd til hvordan jeg kan hjælpe min datter bedst?

Besvar