Din historie, sindets opslagstavle.

Har du en rigtig god historie om, hvordan du har overvundet angsten i en svær situation eller om noget, der har hjulpet dig rigtig godt eller gjort dig glad. Så kan du skrive det her, så andre kan lade sig inspirere. Dette er med andre ord til glade og positive indlæg.
Besvar
Martin Christensen
Indlæg: 268
Tilmeldt: 14 mar 2009 19:55

Din historie, sindets opslagstavle.

Indlæg af Martin Christensen » 07 feb 2010 13:57

Dit sind, et uenedeligt rum af opmærksomhed, væren, som er det der er din essens. Du er den opmærksomhed, der iagtager tanker og har en oplevelse i den fysiske verden, formernes verden, livets store spillebane. Din indre opslagstavle svæver i dit indre rum og den er fyldt med indlæringer, små sedler med beskeder fra din opvækst. Sedlerne består overvejene af andres meninger, især dine forældres holdninger om hvad der var rigtigt og forkert i med deres briller, sedler der fortæller dig hvordan du burde være og opføre dig for at blive accepteret.

Det er så vigtigt at huske på at du ikke er disse sedler, det er andres ord og følelser. Det føles som "man er ved at dø" når man oplever angsten. Giv angsten lov til at være der, overgiv dig totallt, for det er ikke dig der "dør" det er bare historien om dig, sedlerne som dør langsomt. Lys på sedlerne med din bevidste opmærksomhed, bare anderkend at de er der. Du behøver ikke bekæmpe sedlerne, for så tager du del i det drama som historien fortæller igen og igen. Sæt dig fri af historien om dig (egoet) og vær bevidst om at disse begrænsende overbevisninger ikke er hvem du i virkeligheden er. Du er ren opmærksomhed som betragter livet indefra, du er tilskueren til det der er, du behøver ikke altid væære opslugt i andres drama. Lær at være stille uden at kræve dine tanker væk. Kravet om at det du bedømmer som dårligt skal forsvínde gør det stærkere. Hvis du spørger kvantefysikken, så er du UENDELIG bevidsthed. Du er lige så uendelig som universet, fordi du er den form som er opstået i det formløse univers.

Hvordan ved du at du er den opmærksomhed tanker og følelser tager form i? Ellers ville du ikke være i stand til at vide du tænker og føler :-) Prøv at vente på den næste tanke og læg mærke til den stilhed der er lige inden tanken tager form :-) Det er et lille glimt af væren. Så øv dig i at blive bevidst istedet for at øve dig i at slås med dig selv og de illusioner du tror er skyld i den angst du oplever (=ubevidsthed).

Kh Martin

Besvar