Illusionen om angst

Har du en rigtig god historie om, hvordan du har overvundet angsten i en svær situation eller om noget, der har hjulpet dig rigtig godt eller gjort dig glad. Så kan du skrive det her, så andre kan lade sig inspirere. Dette er med andre ord til glade og positive indlæg.
Besvar
Martin Christensen
Indlæg: 268
Tilmeldt: 14 mar 2009 19:55

Illusionen om angst

Indlæg af Martin Christensen » 12 jul 2009 17:23

Året er 1932 i en lille flække i Californien. En mand kommer til byen og alle byens borgere er spændte. De har nemlig hørt fra nær og fjern at manden, som hedder "Mr. Il. Lusion", saver folk over på midten ved offentlig skue!!!! Skrægindjagende siger jeg Jer, gru og rædsel!!

Da det endelig blev den store dag hvor Mr Il Lusion skulle til at save en dame over på torvet i byen, var der kun mødt få mennesker op. Resten turde simpelthen ikke være vidne til den slags rædsler. De fremmødte var alle meget utilpasse da han begyndte at save i damen som lå inde i kassen. Blodet flød da han savede og pludseligt skilte kassen med damen sig i 2 stykker. Hovedet stak ud af den ene og fødderne ud af den anden del og hun var helt slap. Rædsel, skrig og skrål!!! Mr Il Lusion kunne fornæmme at folk begyndte at råbe morder og at han var meget upopulær! Han skyndte sig at trække tæppet for så folk ikke længere kunne se hvad der foregik, han turde ikke gøre sit nummer færdigt.

Historien fortæller at han hastigt måtte flygte ud af byen og efterhånden var der ingen byer, der ville have ham os hans "show". Han blev en jaget mand alle steder. Alle gjorde modstand mod det han stod for, død og ødelæggelse og alt den smerte det medførte.

Han fortsatte dog med at træne sit nummer der hjemme, det var nemlig hans passion. En aften uden for hans vindue stod der en af hans forfølgere som også havde en plan om at få ham til at stoppe sit myrderi. Om hans plan var at slå Mr Il Lusion ihjel melder historien ikke noget om. Nu skal du bare høre. Forfølgeren var vidne til noget han ikke havde troet muligt - det så jo så virkeligt ud første gang han så det? Han kunne nu tydeligt se hvorledes Mr Il Lusion bedrift blot var en narresut, han var bare meget dygtig til at manipulere med folk. Damen blev slet ikke savet over!!

Efterhånden bredte det sig til folk i nær og fjern at det bare var en illusion som Mr Il Lusion havde skabt og roen faldt igen over egnen. Det bedste var at folk der havde følt rædslen nu følte en indre fred dybt i deres indre og mange lærte efterhånden ikke at lade deres omgivelser eller fortiden bestemme om de skulle være bange. Alle begyndte at grine af dem selv fordi de havde været så dygtige at overbevise sig selv om at han savede folk over - men han var også meget dygtig ham Mr. Il. Lusion


Med kærlig hilsen
Martin

Besvar