Angst koster 10.000 job

Har du en rigtig god historie om, hvordan du har overvundet angsten i en svær situation eller om noget, der har hjulpet dig rigtig godt eller gjort dig glad. Så kan du skrive det her, så andre kan lade sig inspirere. Dette er med andre ord til glade og positive indlæg.
Besvar
Blippen
Indlæg: 36
Tilmeldt: 09 dec 2007 16:33

Angst koster 10.000 job

Indlæg af Blippen » 05 sep 2008 11:05

Angst koster 10.000 job


Mangel på arbejdskraft er ifølge regeringen den største trussel mod dansk økonomi lige nu. Men en effektiv angstbehandling kan løse en stor del af problemet. Det viser nye beregninger fra Dansk Sundhedsinstitut (DSI) ifølge Dagens Medicin.

Læs mere her:

http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/20080905081145.htm

DSI har også lavet en rapport vedr. angstbehandling - se nedstående:
27.02.2007 Helt utilstrækkelig hjælp til angstpatienter

Samfundet svigter de mange tusinde danskere, der lider af angst. Behandlingen er utilstrækkelig og usammenhængende, fastslår ny rapport.

Hjælpen til de mange tusinde danskere, der lider af angst, er helt utilstrækkelig.

Bedre behandling til denne patientgruppe vil ellers være en god forretning for samfundet, da de ofte har store muligheder for at blive raske.

Det fastslår en ny rapport fra DSI Institut for Sundhedsvæsen og Danske Regioner.
( Læs her hvor du også kan downloade rapporten i pdf www.dsi.dk/frz_publikationer.htm Link indsat af Per C )

Omkring 350.000 danskere i alderen 16 til 65 år anslås at lide af angst. En bedre behandling vil give samfundsmæssige besparelser, der langt hen ad vejen opvejer omkostningerne til øget behandling.

Alligevel viser den nye rapport, at der i Danmark ikke eksisterer nogen samlet plan for, hvordan de mange angstpatienter skal diagnosticeres og behandles.

Der er heller ingen opsøgende tilbud til denne patientgruppe, selvom det er mennesker, der ofte er voldsomt forpinte i deres dagligdag

Kilde: www.bt.dk/
Kilde: http://www.depweb.dk/dw10_angst04_angstartikler.html

Besvar