500 vejlensere er konstant syge med psykiske lidelser

Har du en rigtig god historie om, hvordan du har overvundet angsten i en svær situation eller om noget, der har hjulpet dig rigtig godt eller gjort dig glad. Så kan du skrive det her, så andre kan lade sig inspirere. Dette er med andre ord til glade og positive indlæg.
Besvar
Blippen
Indlæg: 36
Tilmeldt: 09 dec 2007 16:33

500 vejlensere er konstant syge med psykiske lidelser

Indlæg af Blippen » 27 maj 2008 07:36

Lidt nyt fra vejle og omegn

Kilde: http://www.vaf-fd.dk/idn161932.asp

500 vejlensere er konstant syge med psykiske lidelser

Kommunens lærere, pædagoger og sosu'er bukker stadig oftere under for stress, angst eller depressioner. Antallet af sygedagpengemodtagere er steget markant i løbet af de seneste par år.

Omkring 1650 mennesker er i dag løbende på sygedagpenge i kommunen gennem fem eller flere uger. Og 30 procent, eller næsten 500 af dem, lider af psykiske lidelser, viser en ny analyse, som Vejle Kommune netop har gennemført.
Flertallet af dem er på kommunens egen lønningsliste.

-30 procent af vores sygedagpengemodtagere modtager primært ydelsen, fordi de har en psykisk lidelse som stress, angst eller depressioner. En stor del af dem drejer sig om sosu'er, pædagoger og lærere, siger Susanne Ramstedt, der er afdelingsleder for sygedagpengeafdelingen i Jobcenter Vejle.
Hun oplyser desuden, at Vejle Kommune i 2007 brugte 140 millioner kroner på sygedagpenge, hvilket var 30 millioner kroner flere, end man oprindeligt havde budgetteret med.
Enjoy

Besvar