Side 1 af 1

min datter på 4 er angst

: 12 nov 2009 14:10
af mv26
de ringede fra børnehaven i dag, de kan ikke få min datter til at gå på toilettet, da hun er bange for at få skidt på sine fingre. hun er meget ked af at skulle i børnehave for tiden. jeg kan ikke rigtig finde ind til grunden. men av hvor gjorde det ondt da de ringede i dag. jeg skal ned og hente hende om lidt... herhjemme har der været lidt problemer omkring det at gå på toilettt. men jeg har valgt at være bestemt, og forlangt hun skulle, og efter et par dage er det ikke et problem mere. jeg ved ikke hvad jeg skal gøre eller sige.

...

: 12 nov 2009 15:05
af Malou
...Kan godt forstå din frustration!!! Nu kender jeg ikke omstændighederne udover det du lige beskriver, men det jeg tænkte da jeg læste det var, at få en proffesionel med på råd, så du ved der er gjort alt hvad der kan gøres.... ved slet ikke om det er nødvendigt endnu eller det går i sig selv... :)

... Ved at jeg selv ville ønske der var blevet gjort noget da jeg var barn :)

: 12 nov 2009 20:52
af mv26
hej... ja men jeg bliver så nervøs, hvis de finder ud af jeg har angst. Bor i en lille by, hvor en fjer hurtigt bliver til et hønseri! hun er bare så ked af att være i den børnehave:( og min egen angst er oppe og køre, tænk hvis de tager vores piger, ved godt de ikke gør det, men agh det er svært at skrive, når folk ikke kender en... lever et helt normalt liv, med mand, ny hus, arbejde, hund og bil. og BANG så bliver man ramt af angst, og det er åbenbart gået ud over min datter. Det er svært at give mig råd da man jo ikke kender hinanden. men øv hvor har jeg bare lyst til at skrige, og hive mit hår af. som jeg sagde til min læge: jeg har sku ikke tid til at have angst! vil hellere bruge al min energi på mine børn.

de har haft et kursus med børnene i børnehaven om håndvask, og bakterier. hvor de fik udleveret et"kørekort" når de havde bestået håndvaske prøven. tror min datter har opfanget ordet farligt, som livsfarlig i forbindelse med bakterier efter toilet besøg. Da det kun er i børnehave hun dyrker sin angst i den grad.

: 08 apr 2010 09:00
af alfa-omega
Barnet er liv
i den levende verden vi vil
på vores børn skal vi kendes
ved dem bliver vi til.

Re: min datter på 4 er angst

: 09 jan 2011 14:36
af trilletrold
Jeg synes, du skal undersøge, hvordan toiletforholdene er på skolen. Min lille pige undlader ganske enkelt at gå på toilettet, fordi der er for beskidt efter andre børns toiletbesøg. Resultat: ondt i maven og forstoppelse. Snak med den ansvarlige og forlang på en pæn måde, at toiletforholdene bliver tjekket flere gange om dagen. Jeg kan da godt forstå, at børnene ikke har lyst til at sætte sig. Hvis det ikke er det, kunne hun også få nogen vådservietter med, som dufter godt. Vi har altid vådservietter på toilettet. Piger er tit mere delikate end drenge…