Lider du af panikangst, socialfobi eller agorafobi?

Dette er mødestedet, hvor journalister og studerende kan efterlyse angste til interviews/programmer/rapporter osv. Ved at hjælpe journalisterne og de studerende er du med til at udbrede viden og aftabuisere angstlidelser.

Besvar
BulowDJH
Indlæg: 1
Tilmeldt: 16 maj 2011 12:42

Lider du af panikangst, socialfobi eller agorafobi?

Indlæg af BulowDJH » 16 maj 2011 13:42

Så er det her, du kan hjælpe resten af de angst- og fobiramte med at oplyse om lidelsen.

Vi er to journaliststuderende på 7. semester på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, som er i færd med at producere en 25 minutter lang radioudsendelse om angst og fobi. Vi har fokus på det nye program FearFighter, der - når det er færdigudviklet - vil kunne kurere angst og fobi via internettet. Angsten kan bekæmpes på nettet, det synes vi er interessant.

Derfor vil vi gerne have fat i en person, der lider af enten panikangst, socialforbi eller agorafobi. Du skal være villig til at fortælle om, hvordan sygdommen påvirker dig, hvad der sker i forskellige situationer, og hvilke indtryk det gør. Hvis du tidligere har lidt af angst, men nu er klar til at snakke om, hvordan hverdagen fungerede, så er du også hjertelig velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne bruge dig som case, så vi kan forsøge at visualisere for lytteren, hvordan angst påvirker og opfører sig.

Så hvis du har lyst til at tale om din lidelse, så ring eller skriv til Søren på 53576876 eller slbuelow@mail.djh.dk. Du kan også svare her på forum.

På forhånd tak

Med venlig hilsen
Danni og Søren, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Besvar