Magasinet Woman søger: Har du lidt af socialangst?

Dette er mødestedet, hvor journalister og studerende kan efterlyse angste til interviews/programmer/rapporter osv. Ved at hjælpe journalisterne og de studerende er du med til at udbrede viden og aftabuisere angstlidelser.

Besvar
JulieLM
Indlæg: 1
Tilmeldt: 22 mar 2011 14:28

Magasinet Woman søger: Har du lidt af socialangst?

Indlæg af JulieLM » 22 mar 2011 14:36

Woman vil gerne sætte fokus på at lide af socialangst og søger derfor to kvinder, der har levet med socialangst, og som har overvundet den.

- Har du været så bange for, at andre ville se ned på dig eller for, at du ville komme til at opføre dig dumt, at det er gået ud over job, uddannelse, kærlighedsliv eller venskaber? 


- Har du været så bange for at blive vurderet kritisk af omgivelserne, at du er blevet derhjemme i stedet for at tage med til festen eller møde op på studiet?


- Har du fået hjertebanken og kvalme, når du var i situationer, hvor du følte, at der kom fokus på dig, og hvor du ikke følte, at du havde kontrollen?

Hvis du har levet med socialangst og har lyst til at fortælle din historie i Woman, og er du mellem 25 og 35 år, så send en mail til julielm@benjamin.dk med et billede af dig selv og en kort beskrivelse af, hvad du har været igennem.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kærlig hilsen
 Julie, journalist på Woman

Besvar