Bedre behandlingsmuligheder! (valg i november).

Dette er mødestedet, hvor journalister og studerende kan efterlyse angste til interviews/programmer/rapporter osv. Ved at hjælpe journalisterne og de studerende er du med til at udbrede viden og aftabuisere angstlidelser.

Besvar
caba
Indlæg: 1
Tilmeldt: 14 okt 2009 23:18

Bedre behandlingsmuligheder! (valg i november).

Indlæg af caba » 14 okt 2009 23:27

Jeg forstår ikke at behandlingen af psykisk syge skal være så ringe, hvis det er for at spare penge, så kommer vi da mildest talt til at koste det ti dobbelte når vi bliver ramt af de mange alvorlige fysiske lidelser som sukkersyge, hjerte- karsygdomme, blodpropper, nyrelidelser osv. som følge af medicinbehandling.

Var det ikke på tide at vi fik en regering, et regionsråd og et byråd der ikke bare tramper på de svageste, var det ikke på tide nogle gjorde et eller andet for at rette op på det hele - i det mindste flere midler eller bare nok til at psykiatrien kan løbe rundt.

Der er snart ikke flere behandlingsmuligheder til psykisk syge, og hvorfor? Fordi ingen taler vores sag og de høje herrer kun tænker på at spare penge så de skal betale mindre i skat - vi er et tabu man helst pakker væk selvom noget i stil med hver 4 rammes af en psykisk lidelse. I stedet for en retfærdig behandling er der nedskæring på nedskæring og forringede behandlingsmuligheder og så er man overladt til medicin der for mange af os har bivirkninger med katastrofale følger.

Jeg og rigtigt mange andre savner alternative behandlingsformer som f.eks. terapi, sidst jeg bad om en psykolog var beskeden at jeg skulle fokusere på nutiden ikke fortiden og så udskrev de lidt flere piller der skulle dope mig yderligere. Er der ingen der fatter at medicin ikke helbreder men kun holder symptomerne nede, i hvert fald for en tid, og er der ingen der fatter at vi er mange der ender med alvorlige lidelser der i sidste ende koster samfundet endnu flere penge - det er jo direkte hul i hovedet!

Mit kryds til kommunalvalget i november og også fremtidige valgkampe går direkte til Socialistisk Folkeparti (SF) som jeg gang på gang, men desværre uden de ønskede resultater, har set forsøge at ændre på regeringens beslutninger om at skære ned på psykiatriområdet, jeg håber de får mere at skulle have sagt i fremtiden så vi får bedre vilkår inden for psykiatrien og langt bedre behandlingsmuligheder end det desværre ser ud i dag!

Lone Anete Mørk (der selv er bipolar type 2) til byrådsvalget i Århus hvor jeg bor (nummer 7 på SF's liste) er et super godt valg, da hun gør ufatteligt meget for psykisk syge og andre udsatte grupper. Til Regionsrådet i Midtjylland er det for mig, entem Niels Callesøe (som er pårørende) (Link: stemniels.dk) eller Jesper van der Schaft (der er psykisk syg) er et par gode kandidatforslag der begge kæmper for bedre vilkår for psykisk syge. Slå dem evt. op på google, facebook eller youtube.

Sammen kan vi gøre en forskel!

Sidder du med kendskab til andre opstillede evt. fra andre partier og i andre regioner som også kæmper vores sag, så ville det være nice med lidt eksempler og gerne links med info eller lign. så vi til de kommende to valg (kommunal/byråd og regionsråd) kan træffe de rette beslutninger hver i sær og ikke bare ender med at skyde os selv i foden!

Efter min mening bør der i hvertfald stemmes kandidater ind som aktivt vil gøre en indsats for bedre behandlingsmuligheder!

Nu er jeg kommet med mit bud i Århus / Midtjylland, kom gerne med dit

Besvar