Lider du af angst for højder? Så læs mere her!

Her kan du foreslå aktiviteter eller arrangementer og herigennem møde andre angstramte. Du kan også opslå kontakt- eller mailinglister
Besvar
Fear Fighter App
Indlæg: 2
Tilmeldt: 10 nov 2011 12:36

Lider du af angst for højder? Så læs mere her!

Indlæg af Fear Fighter App » 10 nov 2011 12:51

Vi er en gruppe studerende og forskere på IT Universitetet i København som er igang med et projekt som til sidst skal ende ud med et behandlingsforløb mod højdeskræk gennem mobiltelefonen.

Projektet hedder FearFighter, og vi er nu i gang med at finde ud af hvilke muligheder der er for at behandle fobier ved hjælp af kognitiv adfærdsterapi gennem mobiltelefonen, og søger i den forbindelse folk med angst for højder som har lyst til at deltage i en lille fokusgruppe som skal hjælpe os videre med vores projekt.

Fokusgruppeinterviewet afholder vi på IT Universitetet, og kommer til at foregå d. 15 november kl. 17.00 - ca. 19.00 med 3-4 personer.

Det vil blive et par uformelle hyggelige timer, hvor i får lov til at afprøve en mobil applikation, hvorefter vi vil tage en snak om jeres oplevelser med højdeskræk og brug af mobiltelefon jeres hverdagen.

Som tak vil der være en lille gave ved afslutning, samt lidt godt til ganen under interviewet som kaffe, kage, slik og frugt.

Vi håber meget på, at i har lyst til at sætte et par timer af. Skriv gerne på rcor@itu.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Hvis du synes det lyder interessant, men ikke kan deltage så er du mere en velkommen til at 'synes godt om' vores side (http://www.facebook.com/thefearfighter) hvor vi så løbende vil holde dig opdateret omkring projektet.

Mvh Fear Fighter Gruppen,
Nina, Camilla, Emilie og Ray

Besvar