Interviewpersoner søges!

Her kan du foreslå aktiviteter eller arrangementer og herigennem møde andre angstramte. Du kan også opslå kontakt- eller mailinglister
Besvar
kate88
Indlæg: 1
Tilmeldt: 03 sep 2010 16:42

Interviewpersoner søges!

Indlæg af kate88 » 03 sep 2010 16:59

Kære brugere af dette forum
:)
Vi er to socialrådgiverstuderende der netop er påbegyndt vores bachelorprojekt, omhandlende unge med angst og deres arbejdsmarkedstilknytning.
I denne forbindels søger vi interviewpersoner fra målgruppen, som er unge mellem 18-25 år, der er, eller har været arbejdsløse og på kontanthjælp/dagpenge.

Derfor vil vi høre, om der er nogen unge, der passer på denne målgruppe der har lyst til at lade sig interviewe om hvordan det er at være unge med angst og uden for arbejdsmarkedet?

Interviewene kan foregå præcis, hvor du ønsker det, og vil vare ca. 45 miniutter. Interviewene vil indeholde spørgsmål omhandlende dine erfaringer og oplevelser med at skulle vende tilbage til arbejde eller uddannelse. Interviewene vil primært kunne foregå fra uge 40 til og med uge 43.

Herudover vil vi høre om der er nogle unge, som ikke er interesserede i at stille op til et interview, der har lyst til at svare på en spørgeskemaundersøgelse indeholdende spørgsmål om samme emne?

Vi håber på at høre fra jer. :D

I kan skrive til: katelarsen88@gmail.com

Med venlig hilsen

Stinne & Kate
Socialrådgiverstuderende, socialrådgiveruddannelserne metropol, 7. semester.

Besvar