Offtopic / motion spørgsmål?

Her kan du foreslå aktiviteter eller arrangementer og herigennem møde andre angstramte. Du kan også opslå kontakt- eller mailinglister
Besvar
syvni13
Indlæg: 68
Tilmeldt: 15 jul 2009 15:23

Offtopic / motion spørgsmål?

Indlæg af syvni13 » 01 sep 2009 16:08

åhh sorry. denne post passer ikk ind nogen steder rigtig. Men håber på det er en motions kendt der ser det og kan forklare.

Vil gerne helt igang igen. Men hader at løbe. Det er hele den proces. Tage det rigtige tøj på- Gøre sig klar. ud. Tonse afsted. OG se hjem igen.

Så kan bedre li boxer metoden (heder det ikk, i know. )
Men gribe det MANDLIGE :D sjippetov og så bare blive ved til man er helt flad. Så tage nogle vægte.

SÅ spørgsmålet er. Sjip. kan det ikk give mere eller mindre det samme som løb? du bruger ben muskler til at hoppe. armene er igang hele tiden. Og pulsen kommer op. Er det ikk et fint alternativ?

luffe
Indlæg: 164
Tilmeldt: 15 nov 2009 23:28

Indlæg af luffe » 11 jan 2010 20:24

Hey syvni13. Kan se dette indlæg er forholdsvis gammelt men her får du så et svar:

Sjipning er ikke det samme som at løbe, du kan løbe meget længere tid end du kan sjippe! Sjipning er en god ide, men det giver langt fra det samme.

Sjipning styrker stort set alt, leg, lår, hoften, vingerne, bicepsen og nakken.
Også alle de andre små muskler som hjælper til.

Løb styrker maven, benene, armene, ryggen og meget mere.

Men det jeg vil frem til er at når du løber har du nemmere kontrol over din krop, og du kan sænke og hæve farten som du vil så du kan yde dit optimale over længere eller korte ture, altså yde max, der er flere teknikker i løb, korte hurtige ture, lange langsomme ture osv osv. Du kan lave dit eget program, ved at løbe 1 km 3-4 gange vær uge, i stedet for at sjippe, du får altså også lidt mere frisk luft hvis du løber.

Men sjippe eller løbe er en kanon ide for lidt motion, men tag det nu i dit tempo og tab ikke modet efter første tur ;) vil selv begynder at løbe igen når sneen har lagt sig :)

har du overvejet at cykle?

syvni13
Indlæg: 68
Tilmeldt: 15 jul 2009 15:23

Indlæg af syvni13 » 03 apr 2010 12:19

hey hey. Ja så var der igen pause på tasterne. Men er skam kommet igang med at løbe. (stadig i begynder stadie) men er ude 3 gange om ugen at løbe. Og styrketræner 4 gange om ugen. Så det jo kun et plus.-

Besvar