Er du, eller kender du en der er ung pårørende?

Tvangstanker og/eller tvangshandlinger
Besvar
aedh
Indlæg: 7
Tilmeldt: 18 apr 2012 09:55

Er du, eller kender du en der er ung pårørende?

Indlæg af aedh » 18 apr 2012 11:00

I forbindelse med et bachelorprojekt ønsker vi at interviewe pårørende imellem 18-30 år til én med en psykisk lidelse. Interviewet har fokus på den pårørendes tanker og følelser angående det at være pårøende. Interviewene vil blive brugt til at udarbejde en kommunikationsindsats for netværksgrupper, som udbydes af Bedre Psykiatri Ungdom. Interviewet vil udelukkende blive brugt i studiesammenhæng og interviewpersonerne vil derfor blive lovet 100 procent anonymitet.

Interviewene vil finde sted i uge 17 i københavn og omegn, i det tidsrum, der passer bedst for dig, der vil deltage. Interviewet vil ca. tage en time, og vi vil selvfølgelig sørge for lidt godt at drikke og spise. Hvis du har interesse i at hjælpe os, eller har spørgsmål så send en mail til aedolleris@gmail.com.

Med venlig hilsen

Sofie, Katrine, Stine og Anna Emilie

nikolaj2233
Indlæg: 3
Tilmeldt: 15 aug 2018 10:29
Kontakt:

Re: Er du, eller kender du en der er ung pårørende?

Indlæg af nikolaj2233 » 15 aug 2018 10:46

Hvis nogen skule se dette opslag, har jeg også brug for samme aldersgruppe. Hvis nogen kunne være friske på at tale med min ven (Anders Nielsen) omkring dette tabu, ville det være rigtig godt. Det er til et større projekt omkring angst, generaliseret anngst mm.


Kontakt ham på anders.nielsen1@hotmail.com.
Nikolaj,
Nybyggerbasen

Besvar