Få den rette hjælp til din angst i København

Her kan du stille spørgsmål og fortælle om dine erfaringer med alle former for terapi
Besvar
ceciliemt
Indlæg: 4
Tilmeldt: 28 jun 2018 16:17

Få den rette hjælp til din angst i København

Indlæg af ceciliemt » 29 jun 2018 15:37

Angst er en lidelse, som man i dag finder hos ca. hver 5. dansker. Der er forskellige angstformer, bl.a. panikangst, socialangst, præstationsangst eller eksamensangst.
Dem som får angstanfald oplever det som en ubehagelig intens følelse, som kan føles som var man ved at blive sindssyg eller dø. I ekstreme tilfælde kan det føles som et hjerteanfald. Angsten kan desværre også opleves som hæmmende for ens hverdag.

Der findes effektive behandlingsformer, således at langt de fleste kan få de rette værktøjer til at kunne komme i kontrol med deres angst. I bedste fald vil du kunne komme af med din angst efter et behandlingsforløb med en kompetent angst psykolog i København. Ved at opsøge en professionel psykolog med speciale i angst vil man have de bedste forudsætninger, for at kunne overvinde sin angst.

Angstbehandling i København

For dig som er plaget af angstanfald og bor i nærheden af København, er der gode chancer, for at få hjælp. Der findes nemlig en række kyndige psykologer i København med speciale i angst. En af de psykologer, som er specialiseret i angstbehandling i København er Psykolog Henrik Holm Hansen.

Den rette angst psykolog kan gøre en forskel

Du kan med fordel benytte dig af det brede udvalg af psykologer i København. Her vil det være en god ide, at kontakte en række psykologer, som du ønsker at starte i behandling hos. Igennem en afklarende telefonsamtale, eller en forsamtale kan du bedre vurdere, hvordan kemien, forståelsen og ikke mindst hvordan et behandlingsforløb vil være hos den pågældende psykolog. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og at I sammen kan overvinde din angst.

Besvar