Angstbehandling i Lyngby: få behandling i trygge omgivelser

Her kan du stille spørgsmål og fortælle om dine erfaringer med alle former for terapi
Besvar
ceciliemt
Indlæg: 4
Tilmeldt: 28 jun 2018 16:17

Angstbehandling i Lyngby: få behandling i trygge omgivelser

Indlæg af ceciliemt » 28 jun 2018 22:13

Undersøgelser fra sidste år viser, at hver 5 individ i Danmark lider eller bliver ramt af angst på den ene eller anden måde. Angst er en naturlig reaktion hos mennesker. Angstfølelsen udløses oftest, når vi bliver udsat for en ubehagelig eller farlig situation. Angst bliver forbundet med frygt - f.eks. når ens liv er i fare.

Dér hvor angst bliver en lidelse, og dermed en større byrde, er når angstanfaldet kommer i situationer, hvor du ikke er udsat for fare eller frygt. Angstlidelsen kan komme som en ret intens følelse, hvorefter der udspringer forskellige fysiske symptomer. Disse symptomer kan være svedeture, svimmelhed, kvalme eller at din krop ryster. Heldigvis er der god hjælp at hente i en by som Lyngby, hvor der er flere dygtige psykologer, som arbejder med angst. En af disse kompetente angst psykologer er Maria Bang, som tilbyder angstbehandling i Lyngby


Hjælp til angst i Lyngby


Når nu der er flere psykologer, som specialiserer sig i at behandle angst er det væsentligt, at finde den psykolog man har det bedste indtryk af. Derfor kan du med fordel undersøge de forskellige psykologer, og samtidigt indlede en forsamtale.

En forsamtale eller telefonsamtale, kan være en god måde på, hvor du kan komme ind på dine udfordringer, angstanfald samt de behandlingsmetoder de pågældende psykolog arbejder med. Hos Psykolog Maria Bang kan du både få en forsamtale og telefonsamtale, for at finde frem til, hvilken behandlingsform, som vil give dig den bedste effekt mod din angst.

Besvar