Side 1 af 1

God Psykolog i Fredericia til dem som mangler :)

: 15 jul 2010 16:27
af Dysthymi82
Hejsa, Jeg er ny herinde og læser rundt omkring for at se hvordan alle andre har det :) Min historie kommer nok også :)
Men, Kort info om mig, jeg er 27 år Hankøn, som bor i fredericia har været sygemeldt i 5.5 år nu, Har været ved regions psykiatri, hvilket var rigtig dårlig, og så en privat psykolog som jeg gik hos i et par år, men tilsidst indså jeg at det intet hjalp.
Nu har jeg så skiftet til en ny, Som har hjulpet mig rigtig meget, Så tænkte jeg ville promovere hende hvis nu der skulle være andre i mit område som Mangler en. Jeg kom til hende med diagnosen Depression og angst, Men efter en del snakken med hende, fik jeg kommunen til at sende mig til en psykiater, hvor jeg så blev omdiagnosticeret til Dysthymi. Det er en anden diagnose, som er næsten 100% permanent, hvor man kan forbedre sig, men nok aldrig slippe af med det.
Men anyways, Synes hun gør et godt arbejde, Hun presser dig, men giver dig også meget rum, så du kan tænke over tingene. Jeg plejer at sige til folk der spørger hvordan det går følgende: Hvor jeg dog hader hende at hun altid skal Presse, og provokere mine holdninger(Da jeg har meget unormale holdninger).
Dette siger jeg dog 100% positivt, for hendes arbejde er jo at skabe forandring i mit hovede, og prøve på at ændre mine tankegang :)
Nå en super lang historie til det der bare skulle have været hendes information..

Tove Andersen
75 92 05 56
Kaalundsvej 20
7000 Fredericia
Hun tager telefonen hele dagen, men ser helst fra 8.00-9.00 Da du ellers bare kan risikere at afbryde en session. Men hun tager den :)

Så ud fra min erfaring er hun 5 uf ad 5 :)