Angstforeningens forum - Tilmelding

Når du tilmelder dig "Angstforeningens forum" (i det følgende "vi", "os", "vores", "Angstforeningens forum", "http://www.angstforeningen.dk:80/forum"), indvilliger du i at være retsgyldigt bundet af de følgende vilkår. Vær venlig ikke at tilmelde dig og/eller bruge "Angstforeningens forum", hvis du ikke indvilliger i at være retsgyldigt bundet af alle de følgende vilkår. Vi kan ændre disse til enhver tid, og vi vil gøre vort yderste for at informere dig, alligevel vil det være fornuftigt, at du selv gennemgår disse vilkår regelmæssigt, da din fortsatte brug af "Angstforeningens forum" efter ændringer af vilkårene betyder, at du indvilliger i at være retsgyldigt bundet af vilkårene efter de er opdateret og/eller skærpet.

Vort board er baseret på phpBB (i det følgende "de", "dem", "deres", "phpBB software", "www.phpbb.com", "phpBB Limited", "phpBB Teams") hvilket er en bulletin board-løsning udgivet under "GNU General Public License v2" (i det følgende "GPL") og kan downloades fra www.phpbb.com. phpBB softwaren giver mulighed for internetbaserede debatter, og GPL'en afskærer dem fra indflydelse på, hvad vi tillader og/eller afviser som tilladeligt indhold og/eller tilladelig adfærd. For yderligere information om phpBB, se venligst: https://www.phpbb.com/.

Tavshedspligt

Ting fortalt på forum må ikke genfortælles eller kopieres til andre fora/grupper/personer på eller uden for forum. (Man må selvfølgelig gerne vende generelle emner uden for forum).

Man må ikke hænge folk ud på forum ved fx at dele skærmprint af gamle tråde samt privatbeskeder.

Illegalt brug af medicin

Det er ikke tilladt at opfordre til illegalt brug/køb af receptpligtig medicin (medicin, som kun er legalt, hvis lægen har udskrevet recept).

Det er ikke tilladt at dele links til grupper, hjemmesider m.m., hvor medicin kan købes illegalt. Fx er cannabisolie (CBD-olie) både med og uden THC (euroforiserende stof) receptpligtig.

Det er medlemmers eget ansvar at sætte sig ind i og overholde gældende dansk lovgivning.

Er du behandler, producent eller forhandler

Hvis du er behandler, producent eller forhandler, kan du også have angst. Du er i givet fald velkommen på forum som privatperson på lige fod med andre, men retningslinjerne på denne side skal overholdes.

Reklame

Det er ikke tilladt at reklamere for egne eller andre produkter eller ydelser, sider, webinarer o.l.

Det er heller ikke tilladt at kontakte medlemmer af forum med private beskeder for at sælge produkter eller ydelser m.v.

Privat køb og salg er ikke tilladt

Har du prøvet noget, der hjalp dig, må du fortælle om det, hvis du ikke har økonomiske interesser involveret.

Indsamlinger

Det er ikke tilladt at opfordre til indsamlinger eller at slå opslag om indsamlinger op på forum uanset formål. Sådanne opslag slettes uden varsel.

Copypaste af hele artikler

Det er ikke tilladt at copypaste hele artikler fra andre kilder. Enkelte afsnit må copypastes, hvis det har relevans for det, man vil sige. Copypaste af hele artikler kræver skribentens/bladets tilladelse.

Eksklusion

Såfremt et medlem af forum ikke overholder disse retningslinjer, forbeholder vi os ret til at slette opslag og ekskludere medlemmet uden forudgående advarsel.

Ansvarsfraskrivelse

Indlæg på forum afspejler ikke nødvendigvis Angstforeningens holdninger. Angstforeningen fralægger sig ethvert ansvar for konsekvenserne af at følge råd, der gives på "Angstforeningens forum".

Du indvilliger i ikke at indsende nogen form for fornærmende, uanstændigt, vulgært, bagtalende, hadefuldt, truende eller sexuelt orienteret materiale eller indsende andet materiale, som er i strid med lovgivningen, det være sig i dit eget land, landet hvor "Angstforeningens forum" er hostet eller international lovgivning. Gør du dette, kan dette medføre, at du øjeblikkeligt og permanent bliver udelukket, med besked herom til din Internet-udbyder, hvis vi vurderer det nødvendigt. IP-adresserne for alle indlæg logges for at give mulighed for at håndhæve disse vilkår. Du indvilliger i at "Angstforeningens forum" har ret til at fjerne, ændre, flytte eller låse ethvert emne til enhver tid, såfremt vi finder dette passende. Som bruger indvilliger du i at al information du har skrevet, bliver lagret i en database. Selvom denne information ikke vil blive videregivet til tredjemand uden dit samtykke, vil hverken "Angstforeningens forum" eller phpBB blive holdt ansvarlig for ethvert hackingforsøg, som kan medføre at dataene bliver kompromitteret

You agree to abide by the rules of these forums set forth in the following “Rules” section: View the Rules of this Board

 
Angstforeningens forum : Ansvarsfraskrivelse