AngstAvisen

AngstAvisen er foreningens medlemsblad. Bladet udkommer fire gange årligt og indeholder artikler skrevet af både mennesker med angst, forskere og professionelle behandlere såsom psykologer og psykiatere.

Som medlem får du en adgangskode og kan således downloade AngstAvisen som en pdf-fil.
Du kan også købe AngstAvisen i løssalg.

AngstAvisen 77AngstAvisen 77 er udkommet

Læs om:

• Leder: Grænser
  • At sætte sunde grænser mindsker angst og usikkerhed
  • Bogomtaler: "SÆT GRÆNSER og udvid din komfortzone" af Irene Henriette Oestrich
  • Sammenhængen mellem angst og smerter
  • Referat af Angstforeningens generalforsamling 2022
  • Nyt bestyrelsesmedlem Tore Liljegren
  • Nye i Angstforeningens Fagpanel
  • Virtual reality og socialangst - deltag i forskningsprojekt
  • Gode råd til pårørende
  • Værktøjskassen: Træd ud af din komfortzone – prøv noget nyt med små skridt
  • Fra Ironman til angst

Vil du læse mere om disse spændende emner, kan du melde dig ind i Angstforeningen
- så får du adgang til at downloade hele avisen elektronisk. Du kan også vælge at få den tilsendt med posten. Tilmeld dig enten med girokort, bankkontooverførsel eller ved at benytte vores netbutik.

Modtager du ikke AngstAvisen? Årsagen kan bl.a. være, at du:

• har glemt at oplyse navn og adresse, da du betalte
  • står registreret som "downloader" og derfor ikke får bladet med posten
  • er flyttet uden at have oplyst os om din nye adresse

Kontakt os på , hvis du har ændringer mht. din postadresse, din emailadresse, eller hvis du ønsker at modtage AngstAvisen på en anden måde end hidtil (post eller download).