Film til Psykiatrifonden

Socialfobi er angsten for at være sammen med andre mennesker.
Besvar
krithfilm
Indlæg: 2
Tilmeldt: 29 maj 2012 16:05

Film til Psykiatrifonden

Indlæg af krithfilm » 29 maj 2012 16:32

Oplysningsfilm om Angst

Hej!

Vi leder efter en eller to unge, der lider - eller har lidt af behandlingskrævende angst og som vil fortælle om det. De må meget gerne optræde sammen med nogen, de kender - kammerater, familie, søskende – eller mens de dyrker en fritidsinteresser – sport, musik, spejder, i byen, i biografen – hvad som helst.

Vi skal producere en håndfuld små film for Psykiatrifonden. Film der henvender sig til ungdomsuddannelserne – ikke mindst erhvervsuddannelserne. Filmene skal være med til at nedbryde de tabuer og fordomme, der findes i forhold til psykiske lidelser, som for eksempel angst. Filmene skal give både unge, deres kammerater og de voksne der omgiver dem, en forståelse for, at livet ikke slutter, fordi man får en diagnose. At der er håb om helbredelse. At man kan komme ud på den anden side.

Vi leder derfor efter unge, ”som har været der”. Og som er kommet igennem det – eller som har fundet en måde at leve med angsten på. Det er derfor, vi gerne vil vise jer i nogle omgivelser, hvor I er sammen med andre – eller hvor I foretager jer et eller andet og fortæller undervejs.

Filmene skal vare ca. fem minutter hver – og optagelserne vil tage en lille dags tid.

Filmene skal ligge på internettet. På Psykiatrifondens egen hjemmeside – men de vil også blive tilbudt til de enkelte ungdomsuddannelser, så de kan lægge dem på deres sider, hvis de er interesserede. Håbet er, at så mange som muligt ser dem.

Vi håber rigtig meget af nogen vil være med. Det er vigtigt at få taget fat på fordommene og talt om sygdommen.

Vi leder efter unge på 16-22/23 år. Uanset om I er unge – eller ”gamle”, der kender nogle unge, der har eller har haft en diagnose for angst, så kontakt os endeligt –på mail eller telefon - så vi kan svare på spørgsmål om, hvad det indebærer – så I kan se om I er interesserede. Deltagerne optræder kun med fornavn og alder i filmen.

Og hvis der er nogen, der undervejs har haft problemer med alkohol eller stoffer, så hører vi også meget gerne om det. Vi vil gerne vise, at der kan være grunde til at mange dulmer sig på den måde.

I kan kontakte

Thomas (With) på 26 83 10 47 – thomas@krithfilm.dk
Kristine (Madsen) 23 73 27 10 – kristine@krithfilm.dk

Bedste Hilsener
Thomas og Kristine

Besvar