Journliststuderende søger kilde til artikel

Dette er mødestedet, hvor journalister og studerende kan efterlyse angste til interviews/programmer/rapporter osv. Ved at hjælpe journalisterne og de studerende er du med til at udbrede viden og aftabuisere angstlidelser.

Besvar
SebastianS
Indlæg: 1
Tilmeldt: 13 apr 2015 19:52

Journliststuderende søger kilde til artikel

Indlæg af SebastianS » 13 apr 2015 19:59

Hej

Jeg er journaliststuderende på Danmarks Medie og Journalisthøjskole og har valgt at skrive en artikel om angst som en del af undervisningen.

Jeg leder efter én, gerne fra Aarhus, der kunne have lyst til at tale med mig om sine egne erfaringer, én der har døjet eller stadig døjer med angst, men som har kæmpet sig frem til at få livet til at fungere. Og det kan være en hvilken som helst form for angst.

Jeg har selv døjet – og gør det stadig fra tid til anden - med social angst og stress, og jeg ved, hvor vigtigt det var for mig at høre om andres erfaringer. Både gennem foraer som dette og ved at læse folks personlige historier i artikler. Ikke mindst for at finde ud af, hvad det var, jeg havde gået rundt med så længe. Og for at høre og læse om de erfaringer, der gav mig håb. At finde ud af at der faktisk var noget at gøre ved det.

Hvis du kunne have mod på at fortælle din egen historie i et lille interview, så skriv gerne tilbage her eller kontakt mig på mail: sesj@outlook.com

Med venlig hilsen Sebastian

Besvar